vineri, 10 octombrie 2008

Becri meze - Pork appetizer

Timp de preparare: 40 min
Ingrediente:
1 kg carne de porc, 1 ceapa mijlocie, 1/2 pahar ulei de masline, 5 ardei grasi mici, brinza Feta,
2-3 rosii bine coapte, 1 pahar de vin alb, boabe de bahari(pimento), sare si piper

Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie
cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul
gras taiat betisoare. Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile
rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic, adaugind
putina apa.
Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se adauga brinza Feta in cubulete.
Specific: Grecia

Niciun comentariu: