miercuri, 29 octombrie 2008

Chec "Felicia"

Ingrediente:
6 oua, 2 cani de zahar, 7 linguri de ulei, 27 de linguri pline cu faina, 300 g de nuci, 2 borcane mici cu iaurt, o lingurita cu bicarbonat, 1lamiie, esenta de rom o lingurita si ½ lingura de cacao
Mod de preparare:
Frecati bine timp de ½ ora ouale cu zaharul bine pina cind se face o spuma, amestecind numai intr-un singur sens pina cind zaharul se topeste complet. Puneti treptat uleiul ca la maioneza, adaugati toata faina dintr-o data si bicarbonatul pus in iaurt. De asemenea, puneti lamiia, esenta si nucile. Omogenizati amestecul bine si pregatiti 2 tavi mici. Luati 3-4 linguri din aluat, in care adaugati cacao. Puneti checul intavi, adaugati apoi partea de aluat oprita pe care o combinati cu cacao.Dati tavile la cuptor fierbinte 10-15 minute, apoi la foc mic alte 15minute.

Niciun comentariu: