vineri, 10 octombrie 2008

Chicken satay

Timp de preparare: 1 hIngrediente:500 g file de piept de pui (fara piele si os), o capatana de usturoi, o ceapa mica, 2 linguri dezahar, 2 linguri de sos de peste (trebuie sa gasiti in comert - daca nu il puteti inlocui cu sos deciuperci, de stridii sau, in ultima instanta, cu sos de soya), 3 linguri de ulei (de preferat dealune), 2 linguri de unt de arahide, 100 ml lapte de cocos, o lingura de sos chilli, o lingura delemmon grass powderMod de preparare:Se taie pieptul de pui fasii subtiri de aprox. 1 cm grosime, cat de lungi se poate, si se pun pebetisoare (ca la gratar), dupa care se aseaza intr-un vas.Se aranjeaza puiul intr-un platou subforma de raze de soare iar in mijloc se pune sosul intr-un castronel mic si se orneaza cu lamaieSpecific: Japonia

Niciun comentariu: