marți, 14 octombrie 2008

Ciorba de ciuperci

Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,
1ceapa, 1 galbenus , smintina, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,
otet, piper,6 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,
zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se
pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smintina si
un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se
serveste cu ardei iute.

Niciun comentariu: