marți, 21 octombrie 2008

Dieta cu ceai rosu

Ceaiul este ingredientul vedeta al acestei alimentatii bogate in carbohidrati si vegetale, alaturi de un consum restrans de proteine pe baza de peste si oua.
Mic dejun: o ceasca de ceai rosu cu zeama de portocale sau bucati de portocala. O felie de paine integrala sau doua batoane de muesli.

Dejun: salata de paste rece, salata de orez, orez cu legume. Se completeaza cu un fruct si o ceasca de ceai rosu.

Gustare: o ceasca de ceai rosu.

Cina: salata, supa de orez si peste la tava cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume. Se adauga un fruct si o ceasca de ceai rosu.Alaturi de puterea de slabire, ceaiul rosu accelereaza metabolismul ficatului, favorizand reducerea grasimilor si a colesterolului. Depurativ, dezintoxicant si antidepresiv, stimuleaza de asemenea secretiile digestive, facilitand digestia alimentelor grase.

Niciun comentariu: