marți, 21 octombrie 2008

Factorul de scadere in greutate o1

Urmand dieta grupei sanguine O1, veti scadea initial in grautate prin reducerea consumului de cereale, paine, legume, si fasole.Factorul principal de crestere in greutate pentru persoanele cu grupa sanguiana O1 este glutenul, care se gaseste in germenii si in toate produsele de grau. In loc sa va mentina supli si intr-o stare hiperenergetica, lectinele din gluten inhiba metabolizarea insulinei, interferand cu utilizarea eficienta a caloriilor, pentru obtinerea de energie.Am vazut persoane supraponderale cu grupa sanguina O1, care esuasera cu diverse alte diete, scazand insa rapid in greutate doar prin eliminarea graului din alimentatia lor.Mai exista si alti factori care contribuie la cresterea in greutate a persoanelor cu grupa sanguina O1. Astfel anumite tipuri de fasole si legume, mai ales lintea si fasolea mare contin lectine care se depun in tesuturile musculare, facandu-le mai alcaline si mai putin "incarcate" pentru activitatea fizica.Un al treilea factor in cresterea in greutate a celor cu grupa sanguina O1 este legat de reglarea tiroidiana. Persoanele cu grupa O1 au tendinta sa prezinte niveluri scazute ale hormonilor tiroidieni. Aceasta stare, numita hipotiroidism, se produce deoarece persoanele cu grupa sanguina O1 nu produc suficient iod. Sintomele hipotiroidismului includ cresterea in greutate, retentia de lichide, scaderea masei musculare si oboseala.

Niciun comentariu: