luni, 20 octombrie 2008

Fusilli cu organe de pui

Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
1 pachet fusilli (sau alte paste, dupa preferinta), 1 pachet (500 gr.) inimioare + pipote de pui, 2
cepe mari, 1/2 kg. rosii (sau 3-4 linguri bulion sau pasta concentrata), busuioc, sare, piper,
boia dulce
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in
3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceapa. Se calesc
putin, apoi se adauga putina apa sau supa de pui si se lasa sa fiarba 1/2 ora. Dupa ce a scazut
apa se adauga sucul de la rosiile date pe razatoare sau bulionul si condimentele si se mai lasa
15 min. pe foc. Cand sunt gata, se amesteca cu pastele, se mai lasa 5 minute pe foc.Se serveste
cu cascaval ras deasupra.
Specific: Italia

Niciun comentariu: