vineri, 10 octombrie 2008

Gulas de porc

Timp de preparare: 1 h30 minIngrediente:500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita boia, 3 buc. rosii, 1 catel deusturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg. cartofi, 100 gr. smintina, zahar, 1 l apaMod de preparare:Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca.Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasase pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prinrazatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea,piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic saclocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si seadauga cartofii taiati in sferturi.Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde Specific: Ungaria

Niciun comentariu: