duminică, 19 octombrie 2008

Lasagna de pui

Timp de preparare: 1 h20 min
Ingrediente:
9 foi de lasagna, 1 ceapa rosie taiata fin, 100 g ciuperci taiate lamele, 1 catel de usturoi
(zdrobit), 350 g piept pui sau curcan taiat in cuburi, 150 ml vin rosu diluat in 100 ml apa, 250
g de suc de rosii, 1 lingura de zahar
Sos bechamel: 75 g unt, 50 g faina, 1 ou batut, 600 l lapte, 75 g parmesan, sare, piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu ulei se prajesc ceapa si usturoiul (3-4 minute), se adauga ciupercile si puiul si
se lasa 4-5 minute. Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii
si zaharul si se fierbe pana e gata carnea.
Specific: Italia

Niciun comentariu: