duminică, 19 octombrie 2008

Minestra di Cavalfiore

Timp de preparare: 35 min
Ingrediente:
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de
lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel
verde tocat, 100 gr brinza de oaie
Mod de preparare:
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele
doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4
minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata
o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se
adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.Se
serveste cu brinza presarata deasupra
Specific: Italia

Niciun comentariu: