sâmbătă, 11 octombrie 2008

Piept de pui cu nuci pecan

Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 2 castraveti mici, 1 ceapa rosie, 1 pahar nuci pecan
Sos: 3 linguri sos soia, 1 lingurita radacina ginger razuita, 1 lingurita otet de vin rosu, 1
lingura zahar, 2 linguri ulei arahide, 1 lingura ulei sesam
Mod de preparare:
Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete
si apoi se taie ca si chibriturile (joulien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de
mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste
carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider.Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de
salata verde si peste, se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriander proaspat.
Specific: Israel

Niciun comentariu: