miercuri, 29 octombrie 2008

Plãcintã „CORINA”

Ingrediente şi Preparare :
Aluatul :
400 g făină, 250 g margarină, 2 gălbenuşuri, 150 g zahăr, 2 linguri cacao, 1 linguriţă bicarbonat.
Se amestecă bine şi se împarte în 2 jumătăţi care se bagă în frigider cât timp se prepară crema.
Crema :
1 Kg brânză de vaci, 250 g zahăr, 1 vanilie, 2 gălbenuşuri, 2 linguri de griş ; după ce se amestecă,se adaugă cele 4 albuşuri bătute spumă.

Preparare:
Se scoate o jumătate de aluat din frigider şi se rade pe tavă. Se pune crema care se întinde şi apoi se rade cealaltă jumătate de aluat. Se bagă la cuptor până se coace.
Glazura :
9 linguri de zahăr, 2 linguri cacao, 3 linguri ulei, 3 linguri apă clocotită.Se adaugă după ce se scoate din cuptor.

Niciun comentariu: