vineri, 17 octombrie 2008

Prajitura cu spuma de zmeura

Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
300 g faina, 2 galbenusuri, 150 g unt, 100 g zahar, 2 – 3 linguri smantana, 1 varf de bicarbonat
stins cu otet, 2 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani zmeura
Mod de preparare:
Aluat: 300 g faina, 2 galbenusuri, 150 g unt, 100 g zahar, 2 – 3 linguri smantana,
1 varf de bicarbonat stins cu otet.
Se face un aluat cu cantitatile de mai sus. Se intinde o foaie uniforma intr-o tava inalta si
tapetata cu faina. Se coace la foc mic.
Crema: 2 albusuri, 2 cani zahar, 2 cani zmeura
Peste aluatul aproape copt se intinde spuma rezultata si se lasa la cuptor circa 5 minute. Se taie
calda cu cutitul ud.
Deasupra se pune cate o zmeura.

Niciun comentariu: