vineri, 10 octombrie 2008

Pui cu sos picant

Timp de preparare: 1 hIngrediente:1 pui mare, 100 gr. unt, 3 buc. ceapa, 2 catei de usturoi, 1 litru supa, sare, piper, o linguritasofran, o lingurita coriandru, 2 linguri faina, 1 buc. lamiieMod de preparare:Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sint pe jumatate gata, se adauga cepeletaiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul,sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert,bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina. Se amesteca incet, pina ce seingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.Se serveste mincarea foarte fierbinteSpecific: India

Niciun comentariu: