vineri, 10 octombrie 2008

Pui cu vin

Timp de preparare: 1 h30 min
Ingrediente:
6 pulpe de pui, 1 pahar de vin rosu de buna calitate, 2 linguri de miere de albine, 3 linguri desoia, 3 catei de usturoi pisati, sare, piper, boia de ardei iute, 1 lingura de vegeta, 2 linguri deulei de uns tava si pulpele

Mod de preparare:
Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ungpulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele sise toarna deasupra sosul de marinata. Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minute se ungpulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.Se serveste cu cartofi la cuptorsau orez alb combinat cu stafide si nuci.20Specific: Israel

Niciun comentariu: