vineri, 10 octombrie 2008

Pui in sos dulce-acrisor

Timp de preparare: 20 minIngrediente:2 ardei grasi/gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 brocolli taiat dupa preferinte,cateva (10-20) pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiaticuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezestiPentru sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piperMod de preparare:Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si secalesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tineamestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si sescurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.Specific: China

Niciun comentariu: