vineri, 10 octombrie 2008

Pui Szechuan

Timp de preparare: 20 min
Ingrediente:
6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei), 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti, 1
cana de morcovi taiati, 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete, 2 legaturi de ceapa
verde, 3 linguri de usturoi tocat, 1/2 pahar apa, 4 linguri sos de soia, 4 linguri otet, 4 linguri
amidon de porumb, 4 linguri zahar
Mod de preparare:
Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si
morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga
ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa,
sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se
ingroasa un pic. Se serveste cu orez la aburi
Specific: China

Niciun comentariu: