duminică, 19 octombrie 2008

Ragout Bologna

Timp de preparare: 2 h
Ingrediente:
350 gr carne de vita, 120 gr carne de porc, 120 gr carne de vitel, o ceapa taiata felii, un
morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de
apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un praf de piper, 120 gr ciuperci, taiate,
jumatate de cana smintina groasa, 2 bucati de ficat de pui taiat bucati
Mod de preparare:
Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se
adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se
adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa
la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.Inainte de servire se
adauga smintina.
Specific: Italia

Niciun comentariu: