duminică, 19 octombrie 2008

Rulada de carne cu oua

Timp de preparare: 1 h40 min
Ingrediente:
1 kg carne tocata amestec, 200 gr. sunca presata taiata cubulete mici, 4 felii piine, 1 cana cu
lapte, 2 oua, rozmarin sau alta verdeata, sare, piper, 150 ml vin alb, 6 oua fierte tare
Mod de preparare:
Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata
cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si verdeata tocata. Se condimenteaza.Rulada
se taie felii si vor avea in mijloc sectiune de ou. Deasupra, se pune sosul din tava in care s-a
prajit, la care se adauga putin vin alb. De jur imprejur se poate pune garnitura dorita. Se poate
servi cu garnitura de spanac sau legume fierte.
Specific: Italia

Niciun comentariu: