marți, 21 octombrie 2008

Rulada fina cu ness

Timp de preparare: 40 min
Ingrediente:
blat:1 ou, 250 g zahar pudra, 250 g miez de nuca prajit si tocat, 2 linguri cacao, putin lichior
de cacao sau cafea sau esenta de rom
crema:200 g unt, 50 g zahar pudra,
2 linguri ness, 3 galbenusuri
ornament: nuca de cocos sau miez de nuca macinat
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza
compozitia. Pe o folie de staniol sau hartie pergament se intinde cu mana o foaie groasa cam
de 5 mm. Peste foaie se intinde un strat de crema si se ruleaza cu ajutorul foliei de staniol.
Dupa ce se ruleaza se presara cu cocos sau miez de nuca si se ruleaza imediat in folie de
staniol si se baga in gongelator.Cand se scoate din cogelator se portioneaza si se serveste
imediat.
Specific: Franta

Niciun comentariu: