duminică, 12 octombrie 2008

Salam de biscuiti cu cafea

Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
900 gr.lapte,1 kg. biscuiti normali, un pachet de margarina, 11 linguri cu varf zahar, 5 linguri
cu varf cacao, 2-3 linguri cafea, 3 sticlute esenta rom, 700-800 gr. rahat
Mod de preparare:
Se rup biscuitii si se taie rahatul intr-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele, se adauga
margarina si zaharul la foc mic pana se topesc. Se da vasul de pe foc si se adauga cacaua si
cafeaua si se amesteca pana nu mai raman cocolosi eventual cu un tel. Se mai da intr-un clocot
si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti si rahat stafide) si se amesteca pana ce se
omogenizeaza. Pentru aceasta compozitie aveti nevoie de 3 foi de ciolofan. Compozitia se
imparte din ochi in 3 si se ruleaza ca un salam.Se taie felii
Specific: Rusia

Niciun comentariu: