sâmbătă, 11 octombrie 2008

Salata de orez pentru post

Timp de preparare: 10 min
Ingrediente:
O ceasca de orez fiert in apa cu sare, o rosie taiata cuburi, un castravete mare taiat cuburi, doi
ardei grasi de diferite culori taiati ca chibritele, masline negre si verzi, bucati de sparanghel
din conserva, otet (sau lamaie), ulei de masline, patrunjel tocat
Mod de preparare:
Orezul fiert se pune la racit in frigider. Intre timp se taie toate legumele, se prepara sosul de
salata si se amesteca toate si se sasoneaza dupa gust cu piper. Cand s-a racit si a patruns gustul
de la ingrediente in orez, se pastreaza in frigider si se mananca rece. Ca salata de vara, i se
adauga sardele cu tot cu uleiul din conserva, ansoa sau peste afumat.Se serveste ca cina in
zilele de vara sau ca felul intai la pranz
Specific: Mexic

Niciun comentariu: