duminică, 12 octombrie 2008

Sarlota de ciocolata cu nuca

Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
200 gr. zahar pudra, 200 gr. unt, 200 gr. ciocolata, 2 pachetele zahar vanilat, 100 gr. nuci sau
migdale, 1 buc. lamiie, 2 tablete de ciocolata, 3 pahare smintina
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat.
Amestecul se freaca cu o lingura de lemn, pina se obtine o crema omogena.Nucile sau
migdalele taiate extrem de fin sint amestecate cu zaharul pudra si sucul unei lamii. Acest
amestec se intinde peste crema. Intr-o craticioara pe foc foarte mic se pun la topit cele 2
tablete de ciocolata. Se ia ciocolata de pe foc, se lasa sa se raceasca, apoi se toarna incet peste
smintina, amestecindu-se continuu pina se obtine o crema consistenta. Se toarna peste restul
compozitiei si se pune castronul in frigider pentru citeva ore.Se serveste rece
Specific: Polonia

Niciun comentariu: