sâmbătă, 11 octombrie 2008

Urechi de porc sarate

Timp de preparare: 1 h
Ingrediente:
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana zeama de carne in care au fiert
urechile, 2 cepe taiate fin, 3 catei usturoi, taiati fin, condimente diverse, 10 catei usturoi
intregi, o frunza de dafin, piper
Mod de preparare:
Se spala bine urechile si se lasa in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un vas cu apa la fiert
si se lasa pana se inmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa se raceasca, dupa
care se taie bucati lungi. Intr-un vas mare de sticla se amesteca papa cu otetul, 1/2 cana zeama
de carne in care au fiert urechile si restul ingredientelor. Optional se adauga o lingurita de ulei.
Se adauga urechile si se amesteca bine, lasandu-se sa se marineze 24 de ore.
Specific: Caraibe

Niciun comentariu: