duminică, 30 noiembrie 2008

Clatite umplute, cu sos de ardei

Ingrediente:
2 ouă
200 ml apă minerală
4-5 linguri de făină
150 ml ulei
200 g carne de vită
200 g carne de porc
2 cepe
boia
cimbru
sare
piper
busuioc
2 ouă
100 ml vin roşu

Mod de preparare:
Amestecăm bine ouăle, apa şi făina, după care facem clătitele. În restul de ulei, călim
ceapa, adăugăm carnea tocată, mirodeniile, 100 ml de vin roşu şi lăsăm la călit până
scade apa. Dăm deoparte, adăugăm ouăle şi umplem foile de clătite pe care le punem
într-un vas uns cu unt şi dăm la cuptor timp de treizeci de minute. Se servesc câte
două la porţie, cu sos de ardei pe deasupra şi verdeaţă tocată fin.

Niciun comentariu: