joi, 27 noiembrie 2008

Corabioare de ou pe sos de smantana

Ingrediente:
7 ouă fierte tari
3 roşii mici tăiate în jumătăţi
3 măsline verzi
3 măsline negre
4 fire de busuioc
mărar
pătrunjel
½ ardei roşu şi ½ galben
sare,piper dupa gust
5 codiţe de ceapă verde
200 g smântână
100 g iaurt
o lingură de ulei
o lingură de zeamă de lămâie

Mod de preparare:
Tocăm verdeţurile, le condimentăm şi le amestecăm cu smântâna, iaurtul, uleiul,
oţetul şi cu un ou strivit cu furculiţa. Turnăm acest sos pe un platou, peste care
adăugăm ouăle tăiate în două cu gălbenuşul în sus. Înfigem în fiecare ou câte o
scobitoare cu măslină sau roşie şi decorăm cu pătrunjel verde.

Niciun comentariu: