miercuri, 26 noiembrie 2008

Cordon bleu

Ingrediente:
600 g file de porc (fãrã os)
200 g suncã presatã
150 g cascaval
150 g pesmet
100 g fãinã
200 ml ulei
2 ouã
sare si piper dupã gust

Mod de preparare:
Fileul de porc se spalã, se porþioneazã si se presarã sare si piper. Cascavalul
se curãþã de coajã, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie beþisoare. Sunca presatã se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de bãtut
sniþele, se adaugã cascaval, suncã, se ruleazã (precum sarmalele), se trece prin
fãinã, ou si pesmet. Se prãjeste în ulei pe ambele pãrþi.
Se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prãjiþi, piure de cartofi, etc.).

Niciun comentariu: