duminică, 30 noiembrie 2008

Meniu Afrodisiac

Ingrediente:
100 g Campari sau Martini
500 g spaghete fierte în apă cu sare
2 cepe tocate călite în ulei
500 g carne de mânzat tocată
sare, piper dupa gust
scorţişoară
ketchup
200 g lapte cu 3 linguri de făină
5 ouă
caşcaval

Mod de preparare:
Se amestecă spaghetele scurse de apă, cu carnea călită împreună cu ceapa,
mirodeniile, laptele cu făină şi ouăle bătute spumă. Se unge un vas cu margarină şi se
tapetează cu pesmet sau făină, adăugăm compoziţia, radem deasupra caşcaval şi dăm
la cuptor timp de treizeci de minute. Se serveşte cu salată de ţelină, făcută dintr-o
ţelină rasă şi ţinută timp de zece minute în apă cu sare de lămâie. Se aşează în
salatiera stropită cu ulei şi sare şi se decorează cu maioneză.

Niciun comentariu: