duminică, 30 noiembrie 2008

Oua de prepelita cu castraveti

Ingrediente:
4-5 ouă de prepeliţă
2 gălbenuşuri de găină
2 gogoşari muraţi
4 castraveţi muraţi
500 ml ulei
sare, piper, delicat dupa gust

Mod de preparare:
Punem ouăle de prepeliţă la fiert, apoi le curăţăm şi le aşezăm într-un castron. Din
două gălbenuşuri de găină crude şi 5 gălbenuşuri de prepeliţă fierte facem o
maioneză consistentă cu 500 ml ulei, adăugăm sare, piper, delicat, muştar, patru sau
cinci castraveţi muraţi şi tocaţi cubuleţe şi doi gogoşari muraţi, tăiaţi cubuleţe.
Punem sosul de maioneză peste ouăle fierte, după care decorăm cu măsline şi
verdeaţă.

Niciun comentariu: