marți, 18 noiembrie 2008

Pizza '4 anotimpuri'

Durata
1 h

Ingredinte:
1 aluat fraged (frantuzesc), 4 linguri pasta de tomate, 1
lingura oregano, 6 linguri parmezan (cascaval ras), 8 rosii
oparite, 100 gr. creveti, 100 gr. carne de pasare sau de
scoica, 100 gr. sunca fiarta taiata fisii, 100 gr. salam, 1
conserva mica de ciuperci, cuite o jumatate de ardei rosu si
verde taiti fisii, sare, piper macinat proaspat, 200 gr.
mozzarella

Mod de preparare:

Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de
tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste
cuptorul la 220*C, se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza
pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de
pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se
astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se
acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de
minute

Mod de servire:
Se serveste cu vin sec, rosu

Niciun comentariu: