duminică, 30 noiembrie 2008

Prajitura Ana cu ananas

Blatul – se bat 6 ouă cu 6 linguri de zahăr, se adaugă o lingură de cacao, 5 linguri
de făină, sare şi mirodenii, apoi se pune compoziţia la copt, în tavă tapetată. 4
albuşuri şi 150 g zahăr se bat spumă, apoi adăugăm 100 g nucă de cocos, luăm cu
lingura găluşte din cocos şi le punem în blatul cu cacao, după care dăm la copt.
Crema – 2 plicuri budincă de vanilie, 500 ml de lapte, 4 gălbenuşuri şi 200 g
zahăr se fierb, apoi adăugăm 1 pachet de margarină Rama şi o cană de ananas.
Însiropăm blatul cu 10 linguri din sucul de la compot, apoi turnăm crema, peste care
radem ciocolată. Prăjitura se face în tavă pătrată.

Niciun comentariu: