duminică, 23 noiembrie 2008

Sos ravigot

Ingrediente:
350g maionezã ­
150g castraveþi muraþi ­
1 pãtrunjel verde ­
50g legãturã ceapã ­
50 g tarhon verde ­
100 ml apã mineralã/sifon

Mod de preparare:
Castraveþii muraþi se spalã, se curãþã de coajã ºi seminþe, se taie mãrunt ºi se
storc de zeamã. Pãtrunjelul verde ºi ceapa se curãþã, se spalã ºi se taie mãrunt.
Tarhonul se curãþã, se spalã, se opãreºte ºi se taie mãrunt. Maioneza se pune
într­un vas, se adaugã castraveþi, pãtrunjel, ceapã ºi tarhon. Se amestecã uºor,
adãugând treptat apã mineralã sau sifon.
Se serveºte la preparate din ouã, peºte, etc.

Niciun comentariu: