miercuri, 10 decembrie 2008

Cartofi surpriza

cartofi 500g paté de ficat 150g
maionezã 150 g aspic ­ 75 g
pãtrunjel verde ­ 1 legãturã lãmâie ­ 10 g
gogoºari roºii în oþet­ 30 g
Cartofii se spalã, se pun la fiert în apã cu sare, se fierb, se curãþã de coajã ºi
li se scoate miezul. Pãtrunjelul verde se spalã. Lãmâia se spalã ºi se taie felii.
Gogoºarii se curãþã de seminþe, se spalã ºi se taie felii. Se preparã maioneza,
paté­ul ºi aspicul. Cartofii se umplu cu paté de ficat ºi se îmbracã în aspic. Se
orneazã cu decor de maionezã, rondele de lãmâie ºi frunze de pãtrunjel.
Se serveºte rece.

Niciun comentariu: