marți, 9 decembrie 2008

Crema din carne de pui

supã de oase* ­ 1,5 l sau 1,5 l apã ºi 3 cuburi MAGGI de gãinã
carne de pui ­ 400 g
lapte ­ 200 g ouã ­ 2 gãlbenuºuri
margarinã ­ 25 g sare dupã gust
Carnea se spalã. Ouãle se spalã sub jet de apã rece. Se separã albuºurile de
gãlbenuºuri. Laptele se fierbe ºi se rãceºte. Se preparã supa de oase, care se
fierbe împreunã cu carnea de pui ºi sare. Se spumeazã. Când carnea este fiartã, se
scoate, se dezoseazã ºi se taie cuburi mici. Gãlbenuºurile se amestecã cu lapte ºi
sare ºi se toarnã în supã. Se mai fierb 10 minute. Se adaugã bucãþi de margarinã.
Se serveºte fierbinte, cu cuburi mici de carne

Niciun comentariu: