joi, 18 decembrie 2008

Macaoane cu ciuperci si sos tomat

ciuperci proaspete/conservã ­ 250 g/150 g macaroane ­ 250 g
caºcaval ­ 100 g unt 100
gsos tomat 600g sare dupã gust
Macaroanele se rup, se introduc în apã clocotitã cu sare ºi se rãcesc sub jet
de apã rece. Caºcavalul se curãþã de coajã ºi se rade. Ciupercile proaspete se
curãþã, se spalã bine, se fierb ºi se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apã
rece ºi se taie lame). Se preparã sosul tomat. Ciupercile se înãbuºã în 50 g unt ºi
se adaugã sosul tomat. Macaroanele se încãlzesc în unt; se adaugã sosul tomat cu
ciuperci.
Se servesc calde, cu caºcaval ras deasupra.

Niciun comentariu: