joi, 18 decembrie 2008

Macaroane cu ficatei de pasare si sos tomat

macaroane ­ 250 g ficat de pasãre ­ 200 g
unturã ­ 50 g margarinã ­ 50 g
ceapã ­ 50 g caºcaval ­ 100 g
sos tomat ­ 500 g sare dupã gust
Macaroanele se rup, se introduc în apã clocotitã cu sare, se fierb ºi se trec
sub jet de apã rece. Ficãþeii de pasãre se spalã, se taie jumãtãþi, se opãresc ºi se
rãcesc 5 minute. Caºcavalul se curãþã de coajã ºi se rade. Ceapa se curãþã, se
spalã ºi se taie mãrunt. Se preparã sosul tomat. Ficãþeii ºi ceapa se înãbuºã în 50
g unturã; deasupra se adaugã macaroanele fierte împreunã cu sos tomat, margarinã
topitã ºi caºcaval ras.
Se servesc fierbinþi.

Niciun comentariu: