joi, 18 decembrie 2008

Macaroane miloneze

ciuperci proaspete/conservã ­ 250 g/150 g macaroane ­ 350 g
ºuncã presatã ­ 100 g sos tomat 250
gunt 100g caºcaval ­ 50 g
1/2 cub MAGGI de ciuperci sare dupã gust
Ciupercile proaspete se spalã bine, se fierb ºi se taie lame (cele conservate
se trec prin apã rece ºi se taie lame). ªunca presatã se taie fâºii subþiri (julien).
Caºcavalul se curãþã de coajã ºi se rade. Se preparã sosul tomat. Macaroanele se
rup, se introduc în apã fiartã cu sare, se fierb împreunã cu 1/2 cub MAGGI, se
trec sub jet de apã rece, dupã care se þin la cald. Ciupercile se înãbuºã în 50 g unt,
se adaugã ºuncã, sare, sos tomat ºi se continuã fierberea cca 5 minute.
Se servesc fierbinþi, stropite cu unt topit ºi cu compoziþia de ciuperci, ºuncã
ºi sos. Deasupra se presarã caºcaval ras.

Niciun comentariu: