luni, 8 decembrie 2008

Omleta asortata

ouã ­ 10 bucãþi ºuncã ­ 250 g
caºcaval ­ 100 g ciuperci ­ 100 g
roºii ­ 100 g ceapã ­ 100 g
ulei ­ 100 ml sare ºi piper
Ouãle se spalã ºi se sparg într­un vas. Caºcavalul se curãþã ºi se taie cuburi
mici. Ciupercile din conservã se spalã sub jet de apã rece. Roºiile se spalã ºi se
taie cuburi. ªunca se taie julien (felii subþiri). Ouãle se amestecã cu ºuncã, caºcaval,
roºii, sare ºi piper. Ceapa se pune la cãlit în ulei, împreunã cu ciupercile. Peste
ceapa uºor cãlitã se adaugã compoziþia de ouã. Omleta se prãjeºte pe o parte ºi pe
cealaltã, întorcându­se precum o clãtitã.
Se serveºte fierbinte.

Niciun comentariu: