vineri, 5 decembrie 2008

Pasta din carne de porc

Ingrediente:
650 g carne de porc­
100g castraveþi muraþi
­ 50 g ceapã
­ 75 g gogoºari în oþet
­ 75 g smântânã
30 g muºtar ­
­ 50 g margarinã
50 ml ulei ­
­ 2 frunze foi de dafinsare
piper dupã gust

Mod de preparare:
Carnea de porc se spalã ºi se taie bucãþi mici. Ceapa se curãþã, se spalã ºi se
taie mãrunt. Castraveþii muraþi se spalã ºi se taie rondele. Gogoºarii se spalã ºi se
taie bucãþi. Bucãþile de carne ºi ceapa se înãbuºã în ulei ºi 150 ml apã, se adaugã
foi de dafin ºi se continuã înãbuºirea. Carnea ºi ceapa se dau de 2­-3 ori prin
maºina de tocat cu sitã deasã. La pasta de carne se adaugã margarinã, smântânã,
sare, piper ºi muºtar. Compoziþia obþinutã se bate cu telul pentru omogenizare.
Preparatul se poate servi la aperitive sau sandwichuri.

Niciun comentariu: