miercuri, 17 decembrie 2008

Pilaf cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:
750 ml supã de oase ­ sau 750 ml apã si 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
250 g ciuperci proaspete sau 150 g conservã
300 g orez
­75 g cascaval
75 g unt
­ 100 g ceapã
sare dupã gust

Mod de preparare:
Ciupercile proaspete se spalã si se taie lame. (Ciupercile conservate se spalã
sub jet de apã rece si se taie lame). Cascavalul se curãþã de coajã si se rade.
Ceapa se curãþã, se spalã si se taie mãrunt. Orezul se alege de impuritãþi si se
separã. Ceapa se înãbusã în 75 g unt, se adaugã ciupercile si se continuã înãbusirea.
Se adaugã orez, 750 ml supã de oase, sare si se fierb cca 5­-10 minute. Se introduc
la cuptor într­un vas acoperit cca 10­-12 minute.
Se serveste cald, cu unt topit deasupra.

Niciun comentariu: