miercuri, 17 decembrie 2008

Pilaf cu ciuperci si smantana

supã de oase ­ 750 ml sau 750 ml apã ºi 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
ciuperci proaspete/conservã ­ 200 g/100 g
orez ­ 300 g smântânã ­ 500 g
margarinã/unt ­ 100 g sare dupã gust
Orezul se alege de impuritãþi ºi se spalã. Ciupercile proaspete se curãþã, se
spalã ºi se taie lame. (Ciupercile conservate se spalã sub jet de apã rece ºi se taie
lame.) Ciupercile se înãbuºã în 25 g margarinã sau unt. Separat, se înãbuºã orezul
în 75 g margarinã sau unt, se adaugã supa, sarea ºi se fierbe cca 10 minute. Peste
orezul fiert se adaugã ciuperci ºi se introduc la cuptor 10 minute.
Se serveºte cald, cu smântânã deasupra.

Niciun comentariu: