luni, 1 decembrie 2008

Prajitura Hunedoara

Se pune o foaie din pişcot cu amoniac, apoi cremă din unt şi gălbenuşuri frecate pe
Bain- Marie,
după care o foaie din albuş bătut cu zahăr, la care se adaugă nucă şi făină, apoi cremă
din unt şi ou, iar la urmă, o foaie din pişcot. Deasupra se pune ciocolată topită şi se
presară nucă de cocos.
Se pune o foaie de doboş din patru bucăţi de ouă de casă, apoi cremă din unt frecat cu
zahăr şi cacao, iar la urmă, deasupra se pune ciocolată topită.
Se pune o foaie de pandişpan cu puţină cacao, cremă din nucă opărită cu unt frecat
spumă, vanilie, coajă de lămâie, apoi o foaie din miere foarte subţire peste care se
pune cremă din unt frecat cu gălbenuş, după care, la urmă, peste cremă, se pune o
glazură din nucă de cocos.
Se pune o foaie din albuş bătut spumă cu zahăr, după care se adaugă nucă, făină şi
cacao. Apoi se pune crema din unt frecat spumă cu zahăr şi cacao, peste care se pune
o foaie galbenă din ruladă cu cacao. Deasupra se adaugă cremă din unt frecat spumă
cu bezea. Peste bezea, se face o glazură model din ciocolată topită.
Se pune o foaie din miere cu nucă, apoi cremă făcută din cranţ ( zahăr topit caramel
răcit pe marmură, pisat şi apoi amestecat cu unt frecat spumă şi cu nucă măcinată ).
Apoi se pune o foaie din miere şi nucă, după care urmează o cremă albă din unt, iar o
foaie din miere şi nucă. Deasupra se pune bezea şi se stropeşte cu ciocolată topită.

Niciun comentariu: