miercuri, 17 decembrie 2008

Risotto cu sunca si svaiter

supã de oase ­ 750 ml sau 750 ml apã ºi 1 1/2 cub MAGGI de vitã
orez ­ 300 g margarinã/unt ­ 100 g
ºuncã presatã ­ 125 g ºvaiþer ­ 100 g
sare ºi piper dupã gust
Orezul se alege de impuritãþi ºi se spalã. ªunca se taie felii înguste. ªvaiþerul
se curãþã de coajã ºi se rade. Orezul se înãbuºã în 75 g de margarinã sau unt, se
adaugã supã de oase, sare ºi piper. Vasul acoperit se introduce la cuptor cca 10
minute. Dupã fierbere se porþioneazã sub diferite forme; deasupra se aºeazã ºuncã
ºi ºvaiþer ras, bucãþi de margarinã sau unt ºi se gratineazã la cuptor.
Se serveºte cald.

Niciun comentariu: