sâmbătă, 6 decembrie 2008

Salata asortata cu carne de pasare

Ingrediente:
­ 400 g ­ carne de pasãre
200 g cartofi
­ 400 g ­ castraveþi
50 g castraveciori în oþet ­
100 g maionezã
100 g ­ mere ­
sare ºi piper

Mod de preparare:
Carnea se spalã, se fierbe, se rãceºte ºi se taie fin. Cartofii se spalã, se fierb
în coajã, se curãþã ºi se taie cubuleþe. Castraveþii cruzi se spalã ºi se taie cubuleþe.
Castraveciorii acri se spalã, se scot seminþele ºi se taie cubuleþe. Merele se spalã,
se curãþã ºi se taie cubuleþe. Carnea, cartofii, merele, castraveþii ºi castraveciorii
se amestecã cu maionezã. Se adaugã sarea ºi piperul.
Se serveºte rece.

Niciun comentariu: