sâmbătă, 6 decembrie 2008

Salata de piept de pasare

Ingrediente:
400 g piept de pasãre
­100 g ciuperci din conservã ­
­ 150 g mazãre
50 g migdale tocate ­
100 g maionezã
100 g lãmâi ­
­50 g smântânã
1 legãturã pãtrunjel ­
sare ºi piper

Mod de preparare:
Pieptul de pasãre se fierbe în apã cu sare, se rãceºte, se dezoseazã ºi se taie
cuburi. Ciupercile se spalã sub jet de apã rece, se scurg ºi se taie felii. Lãmâile se
spalã ºi se stoarce sucul. Carnea, ciupercile, mazãrea ºi migdalele se pun într­un
castron cu câteva picãturi de suc de lãmâie. Se lasã 10 minute. Maioneza se
amestecã cu smântâna. Se adaugã sarea, piperul ºi restul de suc de lãmâie. Pieptul,
ciupercile, mazãrea ºi migdalele se amestecã cu maioneza cu smântânã ºi se
orneazã cu frunze de pãtrunjel.
Se serveºte rece.

Niciun comentariu: