sâmbătă, 6 decembrie 2008

Salata a la moscova

Ingrediente:
­ 450 g carne
­250 g castraveþi muraþi
50 g salatã verde
­150 g­ roºii proaspete
­ 150 g þelinã rãdãcinã
30 g muºtar
250 g maionezã
1 legãturã ­ mãrar verde
sare

Mod de preparare:
Carnea se curãþã, se spalã, se fierbe în apã cu sare, se rãceºte ºi se taie mãrunt.
Castraveþii se spalã, se curãþã de coajã ºi seminþe ºi se taie felii subþiri. Salata se
curãþã ºi se spalã. Mãrarul se curãþã, se spalã ºi se taie mãrunt. Roºiile se spalã ºi
se taie rondele. Þelina se curãþã, se spalã ºi se taie rondele. Carnea se amestecã
cu castraveþii, þelina, maioneza, muºtarul ºi sarea. Se orneazã cu rondele de roºii
ºi mãrar verde. Se aºeazã pe frunze de salatã.
Se serveºte rece.

Niciun comentariu: