miercuri, 17 decembrie 2008

Saramura de crap

crap fãrã cap ­ 800 g boia iute de ardei ­ 1 g
ardei iute ­ 10 g ceapã ­ 100 g
roºii ­ 150 g pãtrunjel verde ­ 1 legãturã
Crapul se curãþã, se spalã ºi se sãreazã. Ardeiul iute se spalã, se cresteazã ºi
se scot sâmburii. Ceapa se curãþã, se spalã ºi se taie peºtiºori. Roºiile se spalã ºi
se taie rondele. Crapul se frige pe ambele pãrþi pe plita presãratã cu sare sau pe
grãtar. Dupã frigere se spalã de sare, se aºeazã într­o tavã, se adaugã ceapã, ardei
iute ºi se fierb 10 minute. Se adaugã roºiile.
Preparatul se serveºte cald, cu pãtrunjel verde deasupra.

Niciun comentariu: