miercuri, 17 decembrie 2008

Somn rasol

700 g filé de somn
3 frunze foi de dafin
50 g morcovi ­
50 g ceapã ­
100 g lãmâie
10-15 boabe piper boabe
50 g pãstârnac rãdãcinã ­
10 ml otet ­
sare dupã gust

Mod de preparare:
Fileul de somn se spalã si se portioneazã. ceapa, morcovii si pãstârnacul
rãdãcinã se curãþã, se spalã si se taie felii. Lãmâia se spalã si se taie felii. Morcovii,ceapã, pãstârnacul se fierb în apã cu sare, piper si foi de dafin cca 20 minute. Se adaugã bucãtile de peste si otetul; se fierb cca 5 minute.
Se serveste cald, cu felii de lãmâie deasupra. Se mai poate servi cu garniturã
de cartofi natur.

Niciun comentariu: