joi, 18 decembrie 2008

Spaghete cu ciuperci

Ingrediente:
250 g ciuperci proaspete sau 150 g conservã
300 g spaghete ­
300 g margarinã
350 g sos tomat
1/2 cub MAGGI de ciuperci
sare si piper dupã gust

Mod de preparare:
Ciupercile proaspete se curãþã, se spalã si se taie lame (cele conservate se
trec sub jet de apã rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb în apã
clocotitã în care s-a adãugat 1/2 cub MAGGI si sare, dupã care se trec sub jet de
apã rece. Se preparã sosul tomat. Ciupercile se înãbusã în 50 g margarinã, se
adaugã sare, piper, sos tomat si se fierb împreunã 10 minute. Spaghetele se aseazã
în tava unsã cu margarinã si se þin la cald.
În momentul servirii, se amestecã cu sosul de ciuperci si sosul tomat.

Niciun comentariu: