marți, 9 decembrie 2008

Supa din ceapa

supã de oase* ­ 2 l sau 2 l apã ºi 4 cuburi MAGGI de vitã
ceapã ­ 500 g pâine albã ­ 150 g
caºcaval ­ 150 g ulei ­ 100 ml
sare ºi piper dupã gust
Ceapa se curãþã, se spalã ºi se taie felii subþiri. Pâinea albã se taie felii subþiri,
care apoi se stropesc cu 25 g ulei ºi se rumenesc la cuptor. Caºcavalul se curãþã
de coajã ºi se rade. Se preparã supa de oase. Ceapa se înãbuºã în 75 ml ulei cu 50
ml supã de oase se toarnã în supã, se adaugã sare ºi piper dupã gust ºi se fierb
împreunã cca 5 minute. Deasupra se aºeazã feliile de pâine ºi caºcavalul ras ºi se
gratineazã la cuptor 5 minute.
Se serveºte fierbinte.

Niciun comentariu: